Frakt / betingelser

Alle bestillinger blir sendt innen 24 timer!

Ved bestilling, godtar du automatisk vår ordrebekreftelse samt betingelser.

 

BETINGELSER/ FRAKT:

99,- kr i frakt

Vi sender med posten/bring

Møbler og større varer sendes som stykkgods, og prisen bregnes ut fra kundens postnummer.  

Vår minstebestilling er på 500 kr

Kjøp av møbler og få andre varer må en foreløpig sende en mail til Post@luxurydesign.no for å finne fraktkostnaden.

Varene kan evt hentes i vår butikk, Trykk på knappen ´hent i butikk´i kassen 

 

 Post@luxurydesign.no

 

Only shipping in Norway.

 

BETALING

1. Kort betaling. 

Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard.


2. Klarna faktura 

Kjøp nå - betal etter levering. Faktura sendes da med forsendelsen. Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt.

Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine. Betalingsfrist er 14 dager.

Det tilkommer et fakturagebyr på kr 49,-. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 61,00 kr og en forsinkelsesrente på 8.50 %.

 

3.Klarna delbetaling

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned - du kan delbetale fra kr 95 pr mnd. Bortsett fra at du alltid får hjem varene dine før du betaler, får du også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker som Klarna samarbeider med. Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura, og du kan når som helst betale hele beløpet. 

 

Ved et kjøp med Klarna Faktura/Konto vil Klarna utføre en kredittvurdering, og i visse tilfeller kan en kredittopplysning forekomme. Du får da en kopi av kredittopplysningen per post. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

 

Får du problemer med å få betalt i nettbutikken send oss en mail med bestilling så sender vi deg en faktura.

 

LEVERING:

Vi vil ekspedere orderen innen 24 timer etter mottagelse

Varene som er i nettbutikken er på lager. Skulle det skje noe i vår logistikk som gjør at varen er utsolgt tar vi kontakt med deg, slik at du har mulighet til å gjøre om orderen din.

 

REKLAMASJON
Ved feil eller mangler på varen, ta kontakt omgående (senest innen 3 dager) på mail: post@luxurydesign.no

Vi tar ikke ansvar for transportskader på returvarer. Bestillingsvarer og salgsvarer HAR INGEN RETURRETT. Pakkene returneres med Posten, og det er kundene som koster dette.

 

Returadresse

Luxury Design

Vikersundgata 16

3370 Vikersund

 

 

ANGRERETT/RETURRETT

14 dagers angrefrist etter i hht norsk lov. Varen må selvsagt være ubrukt og leveres i originalemballasjen. Returfrakten må kunden betale selv og blir ikke refundert. Skulle det forekomme skade under returfrakt står kunde ansvarlig for dette.

Du har ansvar for at returvaren når frem til oss uskadet og i den stand du mottok varen. Sørg derfor at varen er forsvarlig innpakket.

Ingen returrett på salgsvarer og bestillingsvarer

 

UAVHENTEDE PAKKER

Dersom du ikke henter ut pakken din innen fristen vil pakken returneres til oss og du vil belastes med et gebyr på 500kr.  

PRISER OG VARER

Vi tar forbehold om feil prising og at varer kan bli utsolgt før butikken blir oppdatert fra dag til dag, men du vil da få beskjed om dette.

INFO

Som nettbutikk bruker vi en del emballasje. For å redusere dette og for å spare miljøet, gjenbruker vi emballasje. Derfor kan det hende at du mottar emballasje med tekst som ikke stemmer med din ordre.

 

Vi kontrollerer alle varer før de sendes fra vårt lager

 

Om det er noe mer du lurer på kan du også ta kontakt med oss direkte,

Post@luxurydesign.no

Gentiana: 913 31 967

Eirik: 943 72 747